Rumah Sakit hawa kedap panto otomatis
Panto X-RAY
Panto manual RS
RS ngageser panto
HOSPITAL ayun panto
Produk

PRODUK

  • Panas Produk Anyar Cina GMP Food Pharmaceutical Laboratorium atanapi Rumah Sakit Double Stainless Steel Beresih Room Steel Panto

    Panas Produk Anyar Cina GMP Food Pharmaceutical ...

    Janten panggung ngawujudkeun impian karyawan urang!Pikeun ngawangun tim anu langkung bagja, langkung ngahiji sareng langkung spesialis!Pikeun ngahontal kauntungan silih konsumén urang, suppliers, masarakat jeung diri urang sorangan pikeun Hot Produk Anyar Cina GMP Food Pharmaceutical Laboratorium atawa Rumah Sakit Double Stainless Steel Beresih Room Steel Lawang, Ayeuna urang boga sumber barang éksténsif ogé tag harga kaunggulan urang.Wilujeng sumping di inquire ngeunaan produk urang jeung solusi.Janten panggung ngawujudkeun impian padamelan urang ...

  • Harga Husus pikeun Cina Cleanroom GRP Rumah Sakit Lawang Rumah Sakit Ngageser Door pikeun Rumah Sakit

    Harga Khusus pikeun Rumah Sakit GRP Cleanroom Cina ...

    Dina sababaraha taun katukang, perusahaan urang nyerep sareng nyerna téknologi canggih boh di bumi sareng di luar negeri.Samentara éta, perusahaan kami staffs tim ahli devoted kana ngembangkeun Harga Husus pikeun Cina Cleanroom GRP Rumah Sakit Lawang Rumah Sakit Ngageser Door pikeun Rumah Sakit, produk urang boga reputasi alus ti dunya salaku harga paling competive sarta paling kauntungan tina jasa sanggeus-diobral. ka para klien. Dina sababaraha taun katukang, perusahaan urang nyerep sareng nyerna téknologi canggih boh dina ...

  • Panto Operasi Rumah Sakit Otomatis Kualitas Tinggi Lawang Geser Otomatis Kedap Udara Sareng Plat Aluminium Alloy Pikeun Garansi 10 taun.

    Panto Operasi Rumah Sakit Otomatis Kualitas Udara-...

    Katerangan Ngaran Otomatis panto operasi rumah sakit kualitas luhur hawa-kedap otomatis ngageser panto jeung plat alloy aluminium pikeun jaminan 10years.Tempat Asal Shandong, Cina Ukuran jelas 1500 * 2100 atanapi Merlukeun bahan Plat 0.8mm galvanized lambar baja Bubuk coated warna Sakur warna Sertipikat CE, GB / T240014-2016, ISO14001: 2015 nanganan Hermetic cecekelan Asesoris 2 PCS sensor kaki & 1 set sensor kaamanan Pigura daun Tanpa pigura daun Jandela Jandela atanapi Tanpa Jandéla Panto Lea...

  • Pintu Ayun Manual Pikeun Aplikasi Rumah Sakit Tunggal Buka lawang ayun manual kualitas luhur kalayan plat alloy aluminium pikeun garansi 10 taun

    Pintu Ayun Manual Pikeun Aplikasi Rumah Sakit nyanyi...

    Kami nyayogikeun Door Swing Manual Pikeun Aplikasi Rumah Sakit tunggal Buka lawang ayun manual kualitas luhur kalayan pelat alloy aluminium pikeun garansi 10 taun, kami bakti diri ka panto logam mangtaun-taun, nutupan kalolobaan pasar Éropa sareng Amérika, kami ngiringan janten pasangan jangka panjang anjeun di Cina .Katerangan Ngaran Manual Ayun Door Pikeun Rumah Sakit Aplikasi Tunggal Buka Tempat Asal Shandong, Cina (Daratan) Ukuran jelas 900 * 2100 Door Plate 0.8mm lambaran baja galvanis, bubuk coated ...

  • Pintu operasi rumah sakit X-RAY manual kualitas luhur Pintu ayun manual kalayan pelat alloy aluminium pikeun garansi 10 taun

    Pintu operasi rumah sakit X-RAY manual kualitas luhur ...

    Pintu operasi rumah sakit X-RAY manual kualitas luhur Pintu ayun manual sareng pelat alloy aluminium pikeun garansi 10 taun Kami nyayogikeun panto operasi rumah sakit X-RAY Manual kualitas luhur Pintu ayun manual kalayan pelat alloy aluminium pikeun garansi 10 taun, kami bakti diri ka panto logam mangtaun-taun, ngawengku lolobana Éropa sarta pasar Amérika, kami excerpting jadi pasangan jangka panjang anjeun di Cina.Katerangan Ngaran Manual X-RAY lawang operasi rumah sakit kualitas luhur Manual ayun panto jeung alumin...

  • Panto Operasi Rumah Sakit Otomatis Pikeun Icu High Quality Air-kedap Otomatis Ngageser Panto Jeung Aluminium Alloy Plate Pikeun 10years Garansi.

    Panto Operasi Rumah Sakit Otomatis Pikeun Icu High Qual ...

    Ngaran: panto operasi rumah sakit otomatis pikeun ICU kualitas luhur hawa-kedap otomatis ngageser panto jeung plat alloy aluminium pikeun 10years jaminan Tempat Asal: Shandong, Cina Ukuran jelas: 1500 * 2100 atawa Merlukeun bahan Plate: 0.8mm lambar baja galvanized atawa sakabeh Kaca Bubuk warna coated: Sakur warna Sertipikat: CE, GB / T240014-2016, ISO14001: 2015 cecekelan: Hermetic cecekelan Asesoris: 2 PCS sensor suku & 1 set sénsor kaamanan Urang nyadiakeun lawang operasi rumah sakit otomatis pikeun ICU tinggi qua ...

TENTANG KAMI

  • Shandong Moenke

    LAYANAN leuwih alus.

    Shandong Moenke Door Industry Co., Ltd.specializes di produksi, jualan na istallation tina lawang médis, panto otomatis, sistem kontrol aksés jeung panto panyalindungan radiasi.Salamet ku kualitas sareng pamekaran ku reputasi sok janten filosofi anu dipatuhkeun ku Industri Door Moenke mangtaun-taun.

  • Tentang Kami
  • Tentang Kami
  • Tentang Kami

WARTA INDUSTRI