• head_banner_01
  • head_banner_02

Timbal tina panto panyalindungan radiasi perlu boga ketebalan nu tangtu pikeun nyegah radiasi

Urang ngahontal panyalindungan radiasi dipercaya ku embedding lead dina panutup.Salaku produsén ngalaman panto airtight médis sarta panto radiasi-bukti, Moenke percaya yén nurutkeun inténsitas radiasi, inlays kalungguhan kudu boga ketebalan nu tangtu.ketebalan Ieu decisive pikeun tingkat atenuasi panto panyalindungan radiasi, nu disebut sarimbag kalungguhan.Kalayan panto panyalindungan radiasi Moencor, anjeun tiasa milih antara nilai sarimbag timbel milimeter anu béda.

Panto kalungguhan disebut oge panto plat kalungguhan.Panto kalungguhan dibagi kana: panto kalungguhan ayun, panto kalungguhan ngageser, panto kalungguhan revolving, panto kalungguhan kait sareng panto kalungguhan kombinasi.

 

Buka panto kalungguhan horisontal

Utamina dianggo di tempat-tempat anu inténsitas radiasi lemah sareng syarat ketat hawa, umumna dianggo pikeun asupna tanaga sareng jalan kaluar.tempat sapertos umumna boga ketebalan lapisan shielding leutik, ukuran channel leutik, sarta syarat tightness hawa tinggi.Metodeu bubuka umumna tiasa dibuka sacara manual.

dorong-tarik panto kalungguhan

Ieu utamana dipaké di tempat dimana inténsitas radiasi relatif kuat tur euweuh sarat tightness hawa.Ieu umumna cocog pikeun passages Pergaulan jalma atawa panto luar tina passages logistik husus.Rohangan luar saluran ageung, ketebalan lapisan pelindung kawilang ageung, ukuran saluran ageung, sareng teu aya sarat kedap hawa.Metodeu bubuka umumna tiasa dibuka sacara manual atanapi listrik.

panto kalungguhan revolving

Panto panyalindungan radiasi Rotary umumna dianggo di tempat-tempat anu inténsitas radiasi anu luhur sareng widang éksternal anu alit, sareng umumna dianggo salaku panyalindungan dina alat émisi radiasi.Tempat ieu ngagaduhan tingkat dosis anu luhur sareng rohangan anu alit, anu henteu cocog pikeun masang panto panyalindungan radiasi ngageser sareng datar.

Colokkeun panto timbel

Panto panyalindungan radiasi plug-in gaduh kamampuan panyalindungan anu kuat, anu umumna tiasa ngahontal lapisan pelindung kalayan ketebalan sababaraha méter.Utamana dipaké pikeun panyalindungan neutron atawa gamma dosis tinggi.

gerbang kalungguhan kombinasi

Dina prosés desain panto kalungguhan, éta bisa digabungkeun jeung dipilih nurutkeun karakteristik lawang panyalindungan radiasi béda.Contona, gampang mendesain tightness hawa tina kombinasi panto panyalindungan radiasi tipe ayun, jeung tipe ngageser panto panyalindungan radiasi gampang mendesain sarat shielding, nu teu ngan bisa ngurangan kasusah desain, tapi ogé ngurangan investasi ka tingkat pisan low bari minuhan sarat prosés.

4524c35a syarat


waktos pos: Aug-09-2022