• head_banner_01
  • head_banner_02

Tentang Kami

Perusahaan Nepangkeun

Shandong Moenke panto Industry Co., Ltd.perenahna di kota Jinan geulis ibukota propinsi Shandong urang.Pausahaan nyertakeun wewengkon 15.302 méter pasagi.Éta produsén profésional skala ageung tina panto Rumah Sakit di Cina.Pausahaan boga leuwih ti 225 pagawe sarta technicians sarta puluhan patén-patén penemuan nasional.Éta parantos ngajaga kerjasama anu caket sareng seueur rumah sakit domestik anu kawéntar salami lami.

Pintu otomatis utama produk kami, Moenke komitmen pikeun nyayogikeun kontrol panto arsitéktur / kabersihan rumah sakit / pemurnian industri tina solusi umum pikeun nyumponan paménta pangguna pikeun kaamanan, réliabilitas, éstétika, kanyamanan sareng daya tahan, sareng ayeuna janten pelopor gedong éstétika rohangan lawang. .Kami salah sahiji Tilu pabrik lawang Rumah Sakit Cina kawentar.

1 (4)
2

Moenke ngandelkeun téknologi sareng alat canggih internasional, nyerep pamikiran populér tina desain arsitéktur internasional, adat tata profésional anu tepat sareng posisi produk, leres-leres patuh kana SERTIFIKAT Pendaftaran GB / T24001-2016 / ISO14001: 2005 sistem kontrol kualitas & produksi internasional, ngajadikeun. runtuyan produk kalawan operasi stabil, tuning jempé, aman tur merenah pikeun pamakéan, desain calakan sarta humanized.Sareng urang ngawangun 3 téknologi patén nasional.

aplikasi lawang Moenke ka rupa-rupa Business Series loba dipaké di bank, hotél, wangunan kantor, pasar super, jeung sajabana, sarta Médis Series ka rébuan rumah sakit di sakuliah dunya, kitu ogé Industri Series ka pabrik farmasi, IT éléktronik. industri jeung lembaga.
Di sakuliah dunya, kami nyadiakeun rentang pinuh ku kategori kualitas luhur inovatif produk jeung jasa pikeun nyugemakeun sarat konsumén urang ngeunaan kapasitas lulus, kinerja kaamanan sarta éstétika artistik.Jero pangalaman urang, téhnologi inovatif, téhnologi luhung tur sistem jaringan pamasaran sakuliah dunya salawasna solusi pangalusna nu sabenerna meets kabutuhan Anjeun!225 Moenker ngabagéakeun anjeun nganjang ka pabrik urang.

Budaya Perusahaan

Misi Kami: Diskusi mangrupikeun bagian penting tina rapat nyimpulkeun kaputusan anu bakal diadegkeun ku palaksanaan.

Vison kami: Janten pamimpin luhur dina industri panto Rumah Sakit.

nilai kami: Achievement konsumén, kajujuran jeung kapercayaan worthiness, inovasi kabuka sarta narékahan kaunggulan.

Kualitas luhur

Pausahaan urang maximizes pamakéan standar nasional jeung industri, mastikeun ngadalikeun unggal prosés, ngajamin kualitas unggal komponén.Saatos alat-alat anu slod ka customer urang, urang bakal ngalakukeun hiji set pinuh survey ngeunaan kinerja alat-alat urang, lajeng ningkatkeun téhnologi sarta kualitas urang.Kami ogé ngagaduhan ISO9001: 2008 sareng sertipikat CE.

Éfisién Tinggi

Perusahaan kami ngagaduhan tim téknis anu unggul, langkung ti 20 staf téknis profésional.Aranjeunna bakal ngusahakeun anu saé pikeun ngémutan alat anu saé pikeun palanggan urang.Simkuring boga departemén sanggeus-diobral bebas, jasa sanggeus-jualan komprehensif pikeun konsumén.Dina 24 jam saatos nampi pesen perbaikan, masalahna dugi ka anjeun.Sareng insinyur kami bakal nyayogikeun jasa luar negeri ogé.

Klién di sakuliah dunya

Didatangan pabrik konsumén urang di sakuliah dunya

3

Pameran

Tur Pabrik

Kasus Palanggan

Rumah Sakit Gabungan Universitas Qingdao

Rumah Sakit Gabungan Universitas Qingdao

Rumah Sakit Kahiji Anhui Yingshang

Rumah Sakit Kahiji Anhui Yingshang

Rumah Sakit Kaséhatan Ibu sareng Anak

Rumah Sakit Kaséhatan Ibu sareng Anak

Rumah Sakit Rahayat Nanxian

Rumah Sakit Rahayat Nanxian

Qingdao leungeun push panto proyék

Qingdao Leungeun Push Door Project

Rumah Sakit Jalma Kagenep Shenyang

Rumah Sakit Jalma Kagenep Shenyang