• head_banner_01
  • head_banner_02

Panto Operasi Rumah Sakit Otomatis Kualitas Tinggi Lawang Geser Otomatis Kedap Udara Sareng Plat Aluminium Alloy Pikeun Garansi 10 taun.

Katerangan pondok:

Kami nyayogikeun panto operasi rumah sakit otomatis kualitas luhur panto geser otomatis kedap kalayan pelat alloy aluminium pikeun garansi 10 taun, kami bakti diri ka panto logam mangtaun-taun, nutupan kalolobaan pasar Éropa sareng Amérika, kami ngiringan janten pasangan jangka panjang anjeun di Cina.


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

Katerangan
Ngaran Panto operasi rumah sakit otomatis kualitas luhur hawa-kedap otomatis ngageser panto jeung plat alloy aluminium pikeun jaminan 10years.
Tempat Asal Shandong, Cina
Ukuran jelas 1500 * 2100 atanapi Merlukeun
Bahan piring 0.8mm lambaran baja galvanized
Warna dilapis bubuk Warna naon waé
Sertipikat CE, GB/T240014-2016, ISO14001:2015
Nanganan cecekelan hermetic
Asesoris 2 PCS sensor suku & 1 sénsor kaamanan set
Pigura daun Kalawan henteu pigura daun
Jandela Jandela atawa Tanpa jandela
Beurat Daun Panto Max 150 kg
Lebar Panto DW = 1070mm ~ 1570mm
●Boh tipe on-témbok jeung tipe diwangun-di sadia.Rel lagu dipasang dina / kana témbok, pamasangan anu gampang sareng penampilan anu saé.

● Sistim Control dirancang luyu jeung sarat kasalametan sistem éléktrik médis, sarta ogé modus kontrol multiform bisa diadopsi nurutkeun sarat rumah sakit, éta moal ngabalukarkeun gangguan éléktromagnétik pikeun equipments séjén di lokasi anu sarua;

● sensor Kaamanan anu diadopsi pikeun otomatis ngadeteksi lamun aya wae halangan nalika panto nutup sarta tetep lawang panto pikeun mastikeun kasalametan panumpang atawa equipments.

● Iraha wae obstructions lumangsung salila operasi, panto bakal rebound otomatis pikeun mastikeun kasalametan panumpang.

● Operasi quietly tur gancang, pangaruh insulasi sora alus.

2
1 (7)

Video produk

Produk Desgin Gambar

3

Rincian produk

Jalur Penyegel Bingkai: Kedap Udara, Awét, Gampang Dibersihkeun sareng Sora Lemah

1

1.2mm pigura alloy aluminium.Kuat sareng gampang dipasang.

2

5mm + 5mm Kaca Tempered Ganda,Seamless sareng antifogging.

3

Safty Aluminium honeycomb panels,Tahan seuneu, tahan Bocteria, tahan cai sareng Tahan Radiasi.

4

Gambar produk

System Control Aksés

13

Warna Pilihan

23 (1)

Widang lumaku

31

File Perusahaan

1
2

Mesin canggih

4

jasa kami

1. Anjeun merlukeun bakal reply dina 12hours.

2. Tim Srtong Moenke tiasa nawiskeun rupa-rupa desain pikeun nyumponan kabutuhan anjeun.

3. Pangiriman gancang, tanggal pangiriman sampel dina 1-3 poé.pesenan bulk dina 7 poé.

4. jasa OEM / ODM, bungkusan konsumén 'jeung desain Logo anu bisa ditarima.

5. Perlindungan pasar, desigh sareng sadaya inpormasi pribadi adat.

FAQ

1. Anjeun merlukeun bakal reply dina 12hours.

2. Tim Srtong Moenke tiasa nawiskeun rupa-rupa desain pikeun nyumponan kabutuhan anjeun.

3. Pangiriman gancang, tanggal pangiriman sampel dina 1-3 poé.pesenan bulk dina 7 poé.

4. jasa OEM / ODM, bungkusan konsumén 'jeung desain Logo anu bisa ditarima.

5. Perlindungan pasar, desigh sareng sadaya inpormasi pribadi adat.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami